پاسخ رسمی مسکو برای تحویل بشار اسد ایران: تلاش‌های آمریکا برای لاپوشانی نقض‌های بین‌المللی مزورانه است نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد عراقچی در گفت‌و‌گو با الجزیره: تکرار جنگِ شکست‌خورده عاقلانه نیست / برای ما اولویت دیپلماسی است ولی برای هر وضعیت دیگری هم آمادگی داریم تعلیق فعالیت سرایا السلام در ۲ استان عراق به دستور صدر

قطع روابط یک دانشگاه ایرلندی با رژیم صهیونیستی

۴ روز پس از تحصن دانشجویان دانشگاه ترینیتی در ایرلند، این دانشگاه اعلام کرد که سرمایه‌گذاری‌های خود در شرکت‌های صهیونیستی را پس خواهد گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۶ - ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 09
کد خبر: ۲۴۰۰۸۱

به گزارش راهبرد معاصر، دانشجویان کالج ترینیتی در دوبلین، پایتخت ایرلند، پس از موافقت این دانشگاه با قطع روابط با شرکت‌های صهیونیستی، پایان اعتراضات خود را اعلام کردند.

 

براساس گزارش خبرنی، روز چهارشنبه، مدیریت کالج ترینیتی متعهد شد که سرمایه گذاری‌های خود در شرکت‌های صهیونیستی نام برده شده در لیست سیاه سازمان ملل را پس بگیرد.

 

آیریش تایمز گزارش داد که چهار روز پس از اعتراضات دانشجویی در قدیمی‌ترین دانشگاه ایرلند، گروه‌هایی برای بررسی نحوه برخورد با مؤسسات صهیونیست تشکیل می‌‌شود.

 

دانشجویان کالج ترینیتی جمعه گذشته به تحصن‌ها در حمایت از فلسطین و رد جنگ با غزه پیوستند، در میان درخواست‌های آنان بررسی و بازپس‌گیری سرمایه‌گذاری‌ها با شرکت‌های اشغالگر، به چشم می‌خورد.

 

این روزنامه گزارش داد که دانشگاه در ۱۳ شرکت سرمایه گذاری می‌کند که سه شرکت از آنها در لیست سیاه شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد از شرکت‌های دخیل در شهرک سازی غیرقانونی در سرزمین‌های فلسطینی قرار دارند.

 

مدیریت دانشگاه پس از دیدار با نمایندگان دانشجویان در روز دوشنبه گفت: شرکت‌های انفرادی با دقت انتخاب نمی‌شوند، بلکه توسط مدیران سرمایه‌گذاری برای سبد سهام خود انتخاب می‌شوند. او تأکید کرد که سرمایه‌گذاری در شرکت‌های صهیونیستی در لیست سیاه لغو خواهد شد.

 

دانشجویان از مدیریت دانشگاه ترینیتی خواستند تا با متعهد شدن به حمایت از ۱۰۰ محقق فلسطینی برای انجام مطالعات خود در این دانشگاه، غرامت آثار جنگ را به محققان فلسطینی جبران کند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر